Ovdje objavljujemo sve motive satova izrađene od gramofonskih ploča koje možete naručiti. Pogledajte i druge modele satova koje smo izradili: /izrada-satova/

Motiv 1

Pošaljite nam sliku koju želite da imate na satu (personalizacija). Obratite pažnju da je slika koju printamo i režemo okrugla.

Motiv 2

Istarski kažun. Ovaj motiv se pokazao interesantan kao poklon.

Motiv 3

Individualna izrada. Ovaj motiv na satu je izrađen po želji klijenta.

Motiv 4

Za ljubitelje prirode.

Motiv 5

Motiv prikladan za suvenirnice.

Motiv 6

Gitara- za ljubitelje muzike.

Motiv 7

Jarad Anthony Higgins poznat kao Juice Wrld, bio je američki reper, pjevač i tekstopisac. Njegovo umjetničko ime potječe iz filma Juice i rekao je da predstavlja “preuzimanje svijeta”.

Motiv 8

LOELL DUINN – jedan je od najdugovječnijih bendova iz Labina. Definitivno jedan od najzanimljivijih i najmističnijih bendova ovih naših prostora. Ovaj sedmeročlani bend već svojom pojavom na sceni, jednim novim pristupom glazbi, osebujnim melodijama, pa čak i tekstovima na izmišljenom, kombiniranom jeziku svaki svoj nastup pomno pripremaju pretvarajući ga u glazbeno „putovanje“ koje svakog slušatelja vodi u svijet mašte, ljubavi, nečeg posebnog i mističnog.

Motiv 9

Amfiteatar u Puli ili pulska Arena  najveći je i najsačuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj Uspoređujući ga s više od 200 rimskih amfiteatara plašt pulskog amfiteatra s četiri stubišna tornja je najsačuvaniji i rijedak primjer jedinstvenih tehničkih i tehnoloških rješenja. Po veličini zauzima 6. mjesto među rimskim amfiteatrima na svijetu, te je jedini u svijetu čija su sva tri rimska arhitektonska reda u potpunosti očuvana.

Motiv 10

Fortnite je online multiplayer videoigra koju su razvili razvojni studiji Epic Games i People Can Fly. Izdavač je Epic Games.

Satovi od gramofonskih ploča su unikatni satovi. Svaki motiv je vektoriziran i spremljen za rezanje CO2 laserom .Motivi satova od gramofonskih ploča mogu biti individualni prema vašoj želji i potrebama. Sat gramofonska ploča, izrada satova……