LASERSKO REZANJE I GRAVIRANJE

Graviranje na metalima radimo fiber laserom. Fiber laser može gravirati i na plastici pa mu je primjena višenamjenska. Fiber laser koji koristimo je industrijske kvalitete.

O stroju: Fiber laser se odlikuje velikom brzinom i preciznošću.minimalna razlučivost (rezolucija ) = 0.012 mm, minimalna širina linije =0.01 mm, najmanji znak je 0.15 mm, točnost ponavljanja iznosi +-0.002 mm. Preciznost pogledajte ovdje:

Graviranje na inox materijalu A316, (morski)

Veličina ove pločice je 80×50 mm, Klijent koristi pločice da ih postavi na gradilištu i na taj način ima stalnu reklamu na objektu.

Graviranje na ključevima. Kada imate više ključeva radi prepoznavanja na svaki ključ možete staviti oznaku ili broj.

Primjer graviranja na nakitu.

Izrada i graviranje privjesaka za kućne ljubimce. Privjesci su od INOX-a A316, (nehrđajući-morski).

Metalni privjesak – otvarač za boce. Jednostavan i privlačan, idealan kao poklon, interesantan za reklamiranje Vašeg poslovanja.

Graviranje na metalnim limenkama.

Fiber laser. Graviranje na inox materijalu.

KONTAKTIRAJTE NAS:

    Graviranje na metalima

    Lasersko graviranje na metalima radimo Fiber laserom koji ima format 22 x 22 cm. Jačina Fiber lasera je 30 W. Fiber laserom se može gravirati , markirati na metalima a na mekim metalima se može udubiti tako da dobijemo vrstu kalupa ako je potrebno. Ovaj stroj je namijenjen za velike serije jer je industrijske kvalitete. Karakteristike ovoga stroja su velika preciznost i brzina. TAkođer ima i rotaciju za kružno graviranje na metalima.

    Graviranje na metalima